wolnemiasto Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Z wielki bólem muszę sprzedać mój motocykl...http://allegro.pl/show_item.php?item=3323810417 Kupiłem go w tym roku, marzec. Zrobiłem nim 12000 km - głównie trasy Poznań, Szczecin, Bydgoszcz, Toruń, Olsztyn, Warszawa. Serwisowałem w AC Motors w Rumi.Wyposażenie:3 oryginalne kufryABSAkcesoryjna szybaCrash PadyKlamk (womet-tech)komputer Cena 17500 zł Co prawda kupiec mówił, że będzie w niedzielę ale póki nie ma pieniędzy na "stole" to jest na sprzedaż... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Gdybym nie mial streeta chetnie bym go odkupil bo caly czas chodzi mi po glowie. Oby tylko znalazl dobrego wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 dodałem kilka zdjęć.... na alle... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kurcze, to długo się nie nacieszyłeś :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) n Kurcze, to długo się nie nacieszyłeś :huh:jeszcze nie sprzedałem... ale chyba muszę :( Edytowane 15 Czerwca 2013 przez wolnemiasto Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wolnemiasto - masz w nim składane klamki Waomet-tech widzę. W innym wątku pytałem o te klamki. Podobno jak się je wciska to idą lekko do góry a nie tylko w kierunku manetki. Jak to jest z nimi?Kurde pamiętam jak szukałeś sprzęta i już sprzedaż... szkoda.Ładna sztuka. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 co do wciskania to nie zauważyłem jakiegoś dyskomfortu przy użytkowaniu, nawet nie zwróciłem uwagi , że może iść do góry....generalnie klamki fajne i obsługa też fajna, bo u nich byłem :)No i już po motocyklu, poszedł do dobrych ludzi.... :(. Mam nadzieję, że uda mi się szybko wrócić do 2oo Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi