damianooo1998 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam ! w Kawasaki wuja coś pukało, jakby od strony sprzęgła, dzisiaj rozebrałem sprzęgło i wydaje się być ok, i mam pytanie bo tam kosz zewnętrzny nie jest z tą zębatką zespolony na sztywno tylko porusza się, są tam rowki na nity w których to chodzi/ I czy tam mogło się wydrzeć coś na tym i przez to puka? czy nie ma takiej możliwości i szukać gdzie indziej?Co może jeszcze pukać? łańcuch przeniesiania napędu na szkrzynie? łańcuch rozrządu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Napisz dokładnie kiedy to wystepuje...Na zimnym silniku, na ciepłym? czy ustaje po wciśnięciu sprzęgła? Na postoju czy podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 u mnie tez cos czasem puknie, ale jak temperature pracy złapie, to chodzi dobrze i nic nie puka. Ale to mechanika lepiej zapytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi