Dellix Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Witam, proszę was o ocenę tych 2 ogłoszeń:1. http://otomoto.pl/yamaha-dt-nie-yzf-aerox-rs-M3682814.html2. http://otomoto.pl/yamaha-dt-50-r-M3676355.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dellix Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Odświeżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio129 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jak masz tyle kasy to lepiej kup tą tańszą i ją sobie tuninguj i zmieniaj ćzęści na lepsze . Ja bym tak zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dellix Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wiesz co, wolałbym kupić po prostu dobry motor i nim jeździć, niż bawić się w jakieś naprawy/przeróbki ponieważ zwyczajnie nie mam na to czasu ani chęci i musiałbym dawać go do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio129 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 No to jak tam wolisz muj kolega kupił dwa razy droszszego niż ja a prawie nim nie jezdzi po ciągle sie coś psuje wieć tego nie unikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 co nie weźmiesz z silnikiem 2T to pewnie będzie Miranelli am6 wiec jakiegoś wyboru nie ma a różnią sie raczej plastikami i chyba przednim widelcem. nawet jak coś dupnie to są zestawy za 200zł (chinole) cylinder+tłok+zestaw uszczelek. Tu nie ma co przeżywać patrz który CI sie bardziej podoba, jest mniej pocharatany. Silniczki są małe więc raczej nie oczekuj ze na gume będą wchodzić ale troche szarpać muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi