Limo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Hej, Szukam kogoś z dostępem do dostawczaka albo od biedy kombi bo muszę przewieźć szafę z Grochowa na Wolę. Termin do dogadania ale raczej w przyszłym tygodniu. Nie wiem ile by to mogło kosztować ale myślę że jest to do dogadania, tak że jeśli ktoś ma godzinę wolnego i chce troszkę dorobić to niech pisze :). Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Hej ,a duża ona jest ??? mam kombi pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A ja mam Sharana, także przebijam :D Odezwij się na PW, jeśli jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A ja mam Sharana, także przebijam :DOdezwij się na PW, jeśli jeszcze aktualneCo jak co, ale jak w Sharanie złoży się siedzenia, to pojemny niczym bus :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Co jak co, ale jak w Sharanie złoży się siedzenia, to pojemny niczym bus :D Motocykl nawet woziliśmy w nim :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Uff, ciężka franca była ale już po bólu. Dzięki wszystkim za odzew a w szczególności Faziiemu za pomoc, daliśmy radę :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliver Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Limo, jakbyś potrzebował jeszcze coś większego przewieść to dzwoń do mnie. Mam dostawczaka, wózki transportowe, pasy, gumy, folie itp. Z pewnością robota pójdzie lżej i sprawniej :) Cena do ustalenia. :excl: Ogólnie jakby ktoś potrzebował przewieść np. motocykl to zapraszam na moją stronę:www.TransportMotocykli.waw.pl Kontakt do mnie jak na stronie. Cytuj www.TransportMotocykli.waw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja mam LTeka ( przebijam ) ale musiał bym z ojcem zagadać, bo ja z Dębego Wielkiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzięki dzięki, Panowie :). Szafa już stoi na miejscu i jest sukcesywnie "ubierana" w małe stanowisko warsztatowe. Mam nadzieję że więcej takiego mebla nie będę musiał przewozić hehe. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi