alex1151 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Szukam osób jeżdzących na motocyklu HONDA CB 650 C. Bardzo rzadki, nietuzinkowy, klasyk...... motocykl którego można pokochać:) Zapraszam do wspólnych rozów o naszych maszynach....przy odrobinie szczęscia ktoś może się zgłosi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Napiszę ci tak alex - też póbowałem. Najpierw myślałem - Honda CB650, potem jakakolwiek CB650, nawet custom, dalej nikogo nie było, to zaproponowałem Honda CB (stara, z jednym wałkiem) dalej nie było chętnych i stąd powstały Spotkania SSSJ. Motocykle japońskie powyżej 20 lat. Odbyło się już 7 ale i to powoli umiera, i w sumie to mało kto na starym japońcu przyjeżdża. Ale fajna paczka się zrobiła :D . Także powodzenia życzę, ale raczej nic z tego nie wyjdzie.Aha. powstawał też na forum "klub" CX500 i tez nic z tego nie wyszło. Do wszystkeigo trzeba ludzi, a tu cosik nie widać... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zadje sobie z tego sprawę.....jak pisałem - tych motocykli jest strasznie mało. 2 dni temu znalazłem taką maszynke jak moja na sprzedaż. Jako , że nie mogę znaleść do niej krawata to zapytałem go od czego dopasował swój. Przyszła natychmiastowa odpowiedz a z tego zrobiła sie dłuuuga rozmowa i wymiana telefonów oczywiście:) Kolegi jeszcze nie ma na forum ale co tam...warto sprobować, prawda?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 próbuj, próbuj. Jak chcesz fajnych ludzi spotkać to się następne SSSJ szykuje... temat w "spotkaniach"... :)Mnie niestety nie będzie, ale będzie ekipa :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Z chęcia....ale pewnie 1000km odemnie:) Najgorsze jest to, że w okolicy Koszalina strasznie mało się dzieje :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz650 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam, to do mnie Alex dzwonił w sprawie krawata :) Mam cb 650 custom z 1981 roku i nawnąłem nią trochę km bo i Woodstock Rally nad Odrą Zlot Gwiaździsty na Janej Gorze i inne. Motocykl bardzo wygodny do turystyki. Ja po Woodstocku zamontowałem szybę dodatkowo, a spacerówki już wcześniej - nie wyobrażam sobie jazdy bez nich choć mam tylko 178 cm wzrostu :). Motocykl posiada wiele akcesoriów skórzanych, które sam zrobiłem. W planach chcę zrobić na stałe spacerówki ze zmianami dźwigni biegów i hamulca. To by sprawiło jazdę jeszcze wygodniejszą. Ale póki co umiejetności i materiału brak. Jakby ktoś z Was wiedział o kimś kto robi spacerówki z osprzętem z rozsądne pieniądze to prosze o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Jesteś jednak:) Długo nie kazałeś na siebie czekać :) Znalazłem kilka Hond CB 650 na "Jazda Polska". Jesteś tam i Ty. Nie wiem tylko jak skontaktowac się z innymi posiadaczami Hondy CB na tej stronie...tam chyba nie ma powiadamiania na email a raczej rzadko tam ktos zagląda. No ale......jakiś początek jest;) Spacerówek też szukam. Mam troszkę inne gmole niz Twoje więc moge troszeczke pokombinować. Mam też na oku całe dość szerokie gmole ale nie wiem co z tego wyjdzie.....będą chyba za "nowo" wyglądały:) Edytowane 30 Maja 2013 przez alex1151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosacb650 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 witam.Hetman,Będzinjestem również posiadaczem ów w/wco prawda troszkę BOBER ale materiał cb 650c 81'pozdrawiam wszystkich i do spotkania na trasieszerokosci zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozziiek Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam serdecznie, jestem równiez posiadaczem tego fajnego klasyka Cb 650 custom, posiadam równiez Cb 750k. Pozdrowienia i do zobaczenia! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lylyk Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 WitamTeż jestem posiadaczm cb 650 c i jestem z Koszalina. Jężdzę cebula już od 1996 roku i potwierdzam że zacny to model i bardzo wdzięczny.Niestety doskwiera na rynku brak części do tego modelu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki661 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Hej witam tez pomykam taka hondzia faktycznie jest nas malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ox4ride Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 To i ja się przypnę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Witam, jestem nowy na forum, kilka dni temu nabylem Hanie CB 650 SC z 1982 toku . Super sie z niej ciesze, kiedys to bedzie moja duma, na chwile obecna - skarbonka 😉Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grejan Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Proszę mi powiedzieć jaki to silnik, ile ma mocy? Posiadam motocykl CB650SC z 1986r. z silnikiem RC03E - 1300689. Czy czasami nie jest tak że motocykl ma inny silnik niż oryginalny? Jeśli tak to z jakiego motorku może pochodzić, w którym roku produkowano silniki o tym symbolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratel19751509 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam serdecznie mam hondzie cb 650 sc z85 ztakim silnikiem jak kolega pisze Rco3e i jest to orginalma co okolo 65 konikow jak by byly jakies pytanIa to 662973221.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi