keleFgd Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Cześć,Mam pytanie. Czy wskaźnik powinien wskazywac prawidłowy czas przy obu przejściach( kompresja na przedni i tylni cylinder)? Przy przednim jest wporządku dokładnie na środku okienka przechodzi z 0V na 5V natomiast przy kompresji na tylni gar przejście z 5V na 0V jest w 1/4 lewej strony okienka. I tak się zastanawiałem i czy jest to OK. Choć patrząc na możliwości jakie mam przy ustawieniu to raczej nie ma możliwości regulacji na przód i tył. Pozdrawiam,MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A odległość impulsatora od blaszki nadajnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keleFgd Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Musiał bym zobaczyć czy to jest rozbieralne. I czy moge sie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ustawienie zapłonu sprawdza się przy kompresji tylko przedniego cylindra i na podstawie tego ustawia się wyprzedzenie lub opóźnienie zapłonu.A w ogóle to w wyniku czego tam gmyrasz? Zwykła ciekawość? :-) Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi