pogrom Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam mam problem z yamaha dt 125 98r . Strzela mi z wydechu ogniem , nie chce sie wkręcać na obroty ,na pewno jest cos nie tak z zapłonem bo jest spóźniony . klin na magnecie ok , cewka dobra w czym tkwi problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Sprawdź punkt zapłonu lampą stroboskopową Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogrom Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 tylko z tego co mi wiadomo zapłonu się nie ustawia w tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nikt nie mówi żebyś go ustawiał. Skoro twierdzisz, że jest opóźniony to sprawdź to strobem zanim ktoś doradzi wymianę modułu albo inne cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi