alex1151 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Kurcze.....z Koszalina kawał drogi:/ Może ktos odwiedza Polanów ? XXV JUBILEUSZOWY MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLI"NAD ZALEWEM" w POLANOWIE 12 - 14 lipca 2013 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witajcie, pomysł super ale termin :banghead: od 22 do 30 czerwca opłacony pobyt w Kretowinach na mazurach ( z rodzinką, puszką) :sad:. Czekałem tyle miesięcy na to spotkanie a tu klops. Pozdrawiam Wszystkich i miłego winklowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A myślałem, ze tylko ja nie będę mógł przyjechać choć bardzo, bardzo chciałem. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Ponieważ zostały nam już tylko dwa tygodnie może coś podsumujemy??WolkanModekPeterekEstrellaMatataMiras??No i jak tam Ptaqu, dasz radę??Będą jeszcze Jerki no i ja :cool:Ktoś jeszcze?? Bo jeśli nie to stara gwardia będzie ;) Fajnie :lalag:Buziam wszystkich. Padać przestało!!!! Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Aniu , mirasa wykreśl. W tym terminie z dziećmi,żoną, kochanką i psem nad taką dużą kałużę co morzem się zwie jedzie. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Powinienem dać radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 urlop na piatek zatwierdzony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Kuuurde... wy to macie fajnie... :banghead: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Yeahhhhhhhhhhhhh! Fajna ekipa to jak nie jechać! Miras to miętka buła(pantoflarz :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: ) ale ja wstępnie się piszę. Na 100% potwierdzę w ciągu 2-3 dni! Cieszę się jak głupi bateryjką :banghead:Powinienem dać radę :)Ptaszku!!!!! Złe słowo "powinienem". Ty musisz dać radę!!!!!!Jak by co to można dopisać mnie do listy - lete jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ptaszku!!!!! Złe słowo "powinienem". Ty musisz dać radę!!!!!! Ok - więc DAM RADĘ !!!Urlop na piątek już załatwiony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Niestety ja nie przyjadę, życzę Wam udanego spotkania i miłej zabawy. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Krzysiu!! Nie ściemniaj :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Krzysiu, kurde! Teraz to Peterek będzie Ci musiał chyba dać kopa. Co to jest?? Focha jakiegoś masz czy co. Nie ściemniaj tylko pakuj się i przyjeżdżaj. Noż jasny gwint! Nie daj się znów prosić! Ja tutaj dla Was domek wolny trzymam, żeby Wam było wygodnie:) . Kilka osób się spokojnie zmieści też u mnie w domu (jak zawsze) więc myślę, że będzie ok. Koszty jak zwykle. O ile mnie pamięć nie myli jakieś 30zł za jedzonko plus piwko w cenie hurtowej kto ile wypije. Ciesze się bardzo, że Was wszystkich zobaczę. Szkoda, że Miras wybiera się w tym czasie nad naszą narodową kałużę ale rozumiem obowiązki rodzinne:) Będziemy tu strasznie tęsknić za Tobą!!Pakujcie się, prognozy są dobre więc może w końcu uda nam się pośmigać w słońcu po winkielkach. Do zobaczenia w piąteczek! Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Chyba mu przywalę solidnego kopa :)Aniu, jaki masz plan? Gdzie jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Myślę że Kierowniczka wycieczki zapewni nam trasę z milionochnastomatysiącami zakrętasów po przejechaniu któtrych buźki będą nam się cieszyć bardzo długo.Co do Krzyśka to mi się jego wpis bardzo niepodoba. :( Peterek, liczymy na Ciebie :) Edytowane 16 Czerwca 2013 przez matata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi