Raczek Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Witam!Swoją jawką lubię stawać na koło, robić zrywy z przednim hamplem (wychodzą za***iscie długie), palić gume i robić kółeczka na żwirku, trawie lub asfalcie (przy tym ostatnim jest się trudno zatrzymac jak sie już zacznie ;) )Jeszcze nie próbowałem jazdy na nogach za motorem gdyż myslałem ze moto jest za slabe...napewno sprubuje tylko na którym biegu to robicie i przy jakiej predkosci?? Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 ja sie lubie chlopaki rozpedzic moim scigantem tak do 80 moze 90kmh i puscic kierownice...najlepiej jak obok mnie jada ludzie w samochodach i najbardziej mi sie podoba jak stroja miny i momentalnie hamuja zebym im nie wpadł po koła 8) 8) 8) a ja se jade te 80 i patrze...a to na sikajacego psa,na meneli ktorzy pija denaturat na ławce lub przystanku...lubie se robic jaja i juz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :banghead: :twisted: :twisted: :lol: 8) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 tylko do przesady z tymi wybrykami bo ktoś może pomyśleć że jesteś nie sprawny umysłowo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 13 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 A macie jekieś foty z wybrykami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 ja jezdze na ogarku i to jest moja sztuczkaz szaczunku do sprzeta wiecej nie kombinuje rada : zmien avatara bo w oczy razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ja to tak-guma-palenie gumy-jazda bez trzymank (Próbował ktos przejsc na miejsce pasażera i trzymac sie za jego uchwyty do trzymania :?: Ja wam mówie trick jak ta lala.Wtedy popatrzcie na miny innych uzytkowników drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi