Skocz do zawartości

BO WE DWOJE RAŹNIEJ

madzik991
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Może być bliżej 17-tej. Napisz tylko gdzie Wam najlepiej pasuje. Ja z Marcinem będziemy startować z Wawara ale od 16:00 do ok 17:00 jesteśmy w stanie dojechać w prawie każde miejsce w województwie mazowieckim :) No może trochę przesadziłęm :) . Wstępnie zbiórka godz. 17:00- miejsce zbiórki wyznaczy aniap. Nie wiem jak reszta ale ja musze być na Woli ok. 20:15 więc w razie co wymiksuję się wcześniej. W każdym razie ognisko obowiązkowo, piwo bezalkoholowe jak najbardziej może być ;)

jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;)

W dniu 30.07.2013 o 11:59, -lisio- napisał:

Może być bliżej 17-tej. Napisz tylko gdzie Wam najlepiej pasuje. Ja z Marcinem będziemy startować z Wawara ale od 16:00 do ok 17:00 jesteśmy w stanie dojechać w prawie każde miejsce w województwie mazowieckim :) No może trochę przesadziłęm :) . Wstępnie zbiórka godz. 17:00- miejsce zbiórki wyznaczy aniap. Nie wiem jak reszta ale ja musze być na Woli ok. 20:15 więc w razie co wymiksuję się wcześniej. W każdym razie ognisko obowiązkowo, piwo bezalkoholowe jak najbardziej może być ;)

proponuję rondo waszyngtona - z wawra to nawet po drodze. Jest tam taka jednokierunkowa zatoczka przy wejściu do parku skaryszewskiego. Ale spoko można pod prąd wyjechać ;) żeby od razu na rondo wpaść bez zawrotek. Cofam tzn. nie można, nie namawiam do wykroczeń!

Dobry wyjazd w kierunku Otwocka albo Serocka czy Legionowa. Ani też pasuje tak 16.30-17.00. A czy padlinę kupujemy po drodze, czy lepiej kupić wcześniej. Ja mam pod pracą sklep więc mogę to zorganizować. Tylko potrzebuję info ile.

W dniu 30.07.2013 o 13:12, ChrisWaw napisał:

Czy trzeci nie do pary :) może się podłączyć? Też z Wawra a rondo pasuje jak ulał

W dniu 30.07.2013 o 13:19, aniap napisał:

Do pary to muszą być skarpety :D zapraszamy :)

A co Wy powiecie na czwartego :rolleyes: z Łukowskiej mam rzut kaskiem :)

I mam pytanie czy Macie już wybrany punkt docelowy rozmawiałem z kolegą z serocka z pewnością by się dołączył i siekiery by nie trzeba wieźć z wawy :laugh:

W mojej opinii Serock jest git, tą siekierą mnie przekonałeś :) Myślę że konkretne miejsce niech wskażą osoby z Serocka bo pewnie jakieś miejscówki spełniające założenia znają. Jeszcze zjedzie z nami mój kuzyn, którego już aniap zna :) Myślę że padlinę kupimy tuż przezd dojazdem na miejsce albo nawet po. Można wyskoczyć do sklepu jak się już będzie paliło ognicho. Impra się czykuje jak jakiś mały zlot :) Punkt zbiórki jest jak najbardziej OK. Chyba wszyscy będą mieli w miarę po drodze. To wstępnie do jutra. Postaramy się być ok. 16:45 i zaczekamy na resztę. Pogoda zamówiona.

Edytowane przez -lisio-

Łacha.

Z obwodnicy w prawo na stację BP.

Przejazd na drugą stronę stacji i w prawo.

Na skrzyżowaniu w prawo

Na rondzie 3 zjazd.

Za mostem w asfalt na Łachę

http://goo.gl/maps/s36SK

Ciągnę Was przez stację, bo tam można uzupełnić braki. Jak czegoś nie będzie, wtedy sklep.

Edytowane przez Mider

W dniu 30.07.2013 o 14:48, Mider napisał:

Łacha.

Z obwodnicy w prawo na stację BP.

Przejazd na drugą stronę stacji i w prawo.

Na skrzyżowaniu w prawo

Na rondzie 3 zjazd.

Za mostem w asfalt na Łachę

http://goo.gl/maps/s36SK

Ciągnę Was przez stację, bo tam można uzupełnić braki. Jak czegoś nie będzie, wtedy sklep.

Mider w razie co to tel do mnie: 509-890-dwa osiem sześć. Odezwij się przed 17-tą i ustawimy się gdzieś w Serocku albo wyjedź po nas.

Wielkie dzięki wszystkim za obecność, szczególne podziękowania dla "Księdza" za przygotowanie ogniska. Kolejne fajnie spędzone popołudnie.

Edytowane przez -lisio-