aniap Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wsiadaj.Obierz kierunek i jedź.Zawsze kogoś spotkasz.Na ten weken też sam chyba gdzieś polecę.Się wie :D Ale kawka nie wyklucza herbatki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Kolega z wawki przybył w ub sezonie tak z ciekawości mojej okolicy i tak już latamy czasem w dłuższe ścieżki drugi sezon.Ostatnio tankowałem z jakaś ekipą jadącą na południe i też namawiali.Gdyby był czas (i kasa) pewnie bym poleciał na wariata.W Płocku w ten wekend jest duży koncert na plaży, a w sobotę na placu Narutowicza grają znajomki z Radomia i może ... Edytowane 11 Lipca 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 może ... next time sobota w robocie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No to może następna sobota 20-tego - jak z wyprzedzeniem coś się ustali to więcej chętnych się znajdzie :) Wysłałam maila na www.zamowpogode.pl ;) i podobno ma być słonecznie i ciepło :) Co do trasy - mi przychodzą do głowy to co pisałam wcześniej, jakoś na razie innych pomysłów brak :/z wielką chęcią bym się przyłączył ale ja i ten i następny weekend mam zajęty robota;/ wiec ja odpadam. Co najwyżej w tą niedzielę jednodniowy wypad ale to w zależności czy uda mi się w sobotę po robocie wrócić do warszawy. Mi w najbliższych 2tyg predzej pasuje w tygodniu niż na weekend. Ale myślę ze ktoś się tu znajdzie chętny na następną sobotę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 z wielką chęcią bym się przyłączył ale ja i ten i następny weekend mam zajęty robota;/ wiec ja odpadam. Co najwyżej w tą niedzielę jednodniowy wypad ale to w zależności czy uda mi się w sobotę po robocie wrócić do warszawy. Mi w najbliższych 2tyg predzej pasuje w tygodniu niż na weekend. Ale myślę ze ktoś się tu znajdzie chętny na następną sobotę ;)Moja rodzinka wycofała się z najazdu więc pewnie i w tą niedzielę pojadę więc jakby co dawaj znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Się wie :D Ale kawka nie wyklucza herbatki ;) Tak samo jak kolacja sniadania ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Tak samo jak kolacja sniadania ;)No chyba, że się zjadło porządny obiad to i za kolację i śniadanie wystarczy :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Czasem ma sie w domu takie żarełko że na mieście nie smakuje ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No chyba, że się zjadło porządny obiad to i za kolację i śniadanie wystarczy :P :D Oj nie ...Tak to sie nie da .... przynajmniej kilka posiłków w ciagu dnia ;) No i deser :biggrin:Tylko maja byc kaloryczne i pożywne :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Oj nie ...Tak to sie nie da .... przynajmniej kilka posiłków w ciagu dnia ;) No i deser :biggrin:Tylko maja byc kaloryczne i pożywne :icon_mrgreen:kaloryczne, pożywne i SMACZNE zapomniałeś dodać ;) A w ogóle to dietetycy zalecają jeść 5 razy dziennie. Promujemy zdrowy tryb życia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Pada,grzmi i przyjdzie sie jutro napić zamiast jechać. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Pada,grzmi i przyjdzie sie jutro napić zamiast jechać.Toż to wiadome było od kilku dni :) aleee twardy bądź niech pogoda Cię nie zniechęca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Pomykam dla przyjemności a nie zbędnego ryzyka.Może kiedys jakas wspólna traska sie i uda pogadamy... Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Pomykam dla przyjemności a nie zbędnego ryzyka.Może kiedys jakas wspólna traska sie i uda pogadamy...A co Ty z cukru jesteś? :D Byłam w ubiegły miesiąc w Twoich okolicach też w deszcz i puki nogawki są na zewnątrz butów bez wody w środku idzie dać radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ale to już nie ma przyjemności z jazdy :unsure: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi