Major87 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 No i ch*j, oblałem. Jeździłem prawie godzinę czasu, miasto, wioski, krajówki i wszystko ładnie, około 3 minuty przed zjazdem do centrum zjechałem z ronda z złego pasa.Żeby było śmieszniej, nie wiem czemu. Znam to miejsce dobrze, jestem tam kilka razy w tygodniu, a tu taka szopka. Instruktor powiedział, że ma taką ochotę skopać mi dupsko, że nawet sobie nie wyobrażam.Następne podejście za 6 tygodni. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Szkoda , moja na szybkim slalomie skopała i pierwszy egzamin oblany .Jutro następny. Kiedyś zdacie :icon_razz: :flesje: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wiesz, mi nawet nie chodzi o sam fakt oblania egzaminu, ale o to, że zrobiłem źle coś, co robię często tak, jak powiedział mi egzaminator. Egzamin to tylko papier, ale tak dać dupy to chyba tylko ja mogę. :).No nic, przynajmniej nie będę musiał swojej panny wozić do roboty, wszystko ma dobre strony :). Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 No coz, na egzaminie wywija sie rozne babole. Major, w Twoim przypadku trening autosugestywny. Za malo w siebie wierzysz :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wiesz Andrzeju, że coś w tym jest? Całkiem sporo ludzi mi to mówi.Swoją drogą, po mnie śmigała jedna panna i też oblała. Z tego, co mówił mi instruktor, to jeden z trudniejszych przypadków. Ponoć bardzo panikuje i denerwuje się do tego stopnia, że przestaje racjonalnie myśleć. Oblała, bo zobaczyła pomarańczowe, odkręciła manetkę i przeleciała na czerwonym przez dość ruchliwe skrzyżowanie. Później władowała się na parking pod prąd i całość zakończyła parkowaniem w poprzek, zajmując dwa miejsca. Podszedłem do niej i powiem Wam, że wyglądała jakby z wojny wróciła. Zostaliśmy "przyjaciółmi" na fejsbuniu :D :D :DJak się okazało, szkoliła się wcześniej gdzieś indziej i już podchodziła do egzaminu. Tak się złożyło, że miała wypadek, a egzaminator ją podobno zostawił i wrócił sam do centrum. Leżała przez jakiś tam czas pod motocyklem i stąd zapewne uraz. Nie dziwne... Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0RLE0NE Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Kiedys towarzyszylem mojej malzonce, wowczas jeszcze dziewczynie, na egzaminie. Byla tam "zes*ana" panna, ktora z nerwow przy ruszaniu tak ruszyla, ze skosila wszystkie pacholki, a nastepnie zawisla na podjezdzie do ruszania z recznego, tj kola przednie jej wisialy w powietrzu. Pytanie - czy ona bedzie kiedys dobrym kierowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Może być. Wiele asów lotnictwa IIws nie miało dobrych ani nawet zadowalających wyników podczas szkolenia.To dowodzi prawdy oczywistej - że egzamin niczego nie dowodzi. To formalność którą trzeba odbębnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Moja nie zdała przez tak banalny i od niej zależny błąd , że aż mnie trafia :banghead: Plac zrobiła wyjechała na miasto i 2 x przekroczyła prędkość o 10 km /h oraz nie przepuściła rowerzysty na przejściu , który niby stanął, odwrócił się do tyłu i gadał ze znajomym zamiast przechodzić. Druga sprawa to kontrolka abs-u paliła się cały czas ,oraz manetka gazu miała bardzo duży luz , ale nie przez to nie zdała.I na koniec pokłóciła się z egzaminatorem, walnęła focha i powiedziała, że już nie będzie zdawać :blink: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 walnęła focha i powiedziała, że już nie będzie zdawać :blink: I tego nie rozumiem. Stracone dziesiątki godzin, dużo szmalu i na końcu foch, bo z własnej winy się oblało. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Miałem dzisiaj próbny mod2. Zdałem z dwoma drobnymi błędami, z których jeden to czepianie się bzdetów. Ponoć za bardzo przerzucałem moto ;). Nawyk z jazdy 125 czy co? :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Waśnie wróciłem z ośrodka egzaminacyjnego i od dilera używanych części :DZdałem z 4 drobnymi błędami :D. Już L-kę zdjąłem i założyłem podnóżki dla pasażera, za chwilę pierwsza jazda z plecakiem :D :D :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Gratulacje :). Fajnie że puszczają z błędami, w Polsce tak łatwo nie ma :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dzieki Limo ;). Tutaj mozna miec max 10 drobnych bledow. Drobnych, czyli takich, ktore nie stwarzaja zadnego zagrozenia jak np kierunek wrzucony za pozno itp. Ja mialem dwa wlasnie za kierunki. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Gratulacje :). Fajnie że puszczają z błędami, w Polsce tak łatwo nie ma :D KAŻDE zadanie na placu możesz poprawić, jeśli popełniłeś "mały" błąd. Na mieście Podobnie. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Teoretycznie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi