wolnemiasto Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dziś zrobiłem taką małą traskę z Gdańska do Konina 300 km. Wrażenia super, trochę boli kark ale to nic, jutro kolejne 350 km. :) Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja maszyna sie spisuje na trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hmm jakby każdy się chwalił najechanymi 300 km to by się działo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 hmm jakby każdy się chwalił najechanymi 300 km to by się działo ;)no to stawiam pytanie, kto dziś najechał 300 i ponad 300?i kolejne pytanie, kto jutro kolejne 300? ;)Jakby ktoś chciał się podłączyć, to jutro wyjeżdżam z Konina około 8.30 i jadę do Krakowa. Ja maszyna sie spisuje na trasie? Myślę, że ok, ale jeszcze muszę się jej nauczyć, bo bandicie jest duża różnica. Trochę boli kark ale to ze względu na pozycje. Sądziłem, że ręce będą też boleć ale jest ok.Klamki Ci wyślę pocztą z Kr... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi