major000 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam. Panowie miał ktoś do czynienia z ochraniaczami firmy Alpinestars bionic sx http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-ALPINESTARS-SX-BIONIC-KNEE-GUARDS-BRACE-MOTOCROSS-ENDURO-ADULT-ONE-SIZE-/330781098952?pt=UK_Body_Armour_Protectors&hash=item4d041703c8??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U tego sprzedawcy masz też 661 mx3 za 90Ł i nie wiem czy to nie jest lepsza opcja od tych Alpinestars'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Kupiłeś ostatecznie jakieś? Ja teraz też czegoś szukam i potrzebuję rady :) Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 One na rzepy są? Ja używam Ochraniacze Kolan Acerbis i porównując z innymi mogę je polecić. 1. Nie odstają od kolana przy maksymalnie wyprostowanej nodze jak i maksymalnie zgiętej.2. Nie mają rzepów które się niszczą z czasem i dostaje się do nich piasek i brud a zamiast tego 3 paski na zaczepy (jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się żeby jakiś mi się odczepił podczas jazdy).3. 2x zawiasCo prawda to nie to samo co ortezy kolan ale nic od razu ;) Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi