Tamka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Chłopaku, czy ciebie z procy karmili w maleńkości?Dopasowac musisz działanie tego zaworu (uruchamianego membraną) do jakiegoś konkretnego stanu podciśnienia po stronie ssącej silnika, dolotowej.Jaka to wartość to ja ci nie zgadnę, ale zapewne jest w danych serwisowych twojego moto.Ma zacząć się otwierać przy wartości X o jakąś konkretną wartość Y. I membranka może byc nawet od czołgu jeżeli działa w sposób napisany w serwisówce.(ps. nie wiem czy w czołgu jest, hahahahahah ) :banghead:Piotr, chyba wezmę od ciebie trochę niodebranych klamotów i porwę się na serwis :laugh: Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Tamka Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpe W.... xd Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no to bedzie trzeba kupić ; ( pojjdzie po kieszeni ale heh nie złaść sie tak :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A tą sprężynę od której właściwie zależy kiedy zawór się otwiera to masz? Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpe W.... xd Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ej a przez co może sie grzać bo zawór podniasłem do góry i nadal gotuje bo myślaem że to jego sprawka ale jednak nie a motor żadnej pompy nie ma weże nie po zaginane co może być ? Mam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Za ciepło :laugh: no to gotuje się.Idę lepiej zrobic obiad.Trzymaj się Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 powiedz mi tylko jedno dlaczego nie oddasz tego do serwisu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpe W.... xd Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 heh trzeba mieć na to kase wiesz ej ale przez co sie tak może szybka grzać czy ten typ tak ma heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zacznij pisać po Polsku poproszę.Ten Niemiec ma 100% pozytywnych komentarzy i setki transakcji, chyba nie sądzisz, że dla 30 euro powali sobie reputację? lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jak ugotujesz ten motor to wtedy dopiero będziesz potrzebował kasy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpe W.... xd Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 niemiec no oszukać mnie nie oszuka ale nie wiem jakie konto ma . EJ przez co może sie tak grzać pytam serjo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ma konto niemieckie a oprócz PayPal co bardzo ułatwia uiszczenie opłaty.Jeszcze raz proszę abyś zaczął pisać po Polsku, ostatni raz Cię proszę. lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpe W.... xd Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 karty nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 EJ przez co może sie tak grzać pytam serjo? Ej, no przecież widomo że jak nie jedzie to mu ciepło.Serio odpowiadam:) Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpe W.... xd Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) ale ja nim jezdziłem i grzeje sie az paruje chłodnica a zrobilem kilometr Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Kacpe W.... xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Bardzo dokładny pomiar temperatury silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi