bozoo Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam, Na pewnym pokrewnym tematycznie forum piszą, dywagują na temat zakończenia produkcji hondy cbf600n/s. Czy komuś z Was wiadomo coś więcej, ktoś potwierdzi/zdementuje? Trochę nie chce mi się wierzyć, żeby honda udupiła tak fajny moto ale z drugiej strony... ponoć teraz moda na wydumki a nie na "klasyczny kształt".http://forumcbf.pl/v...php?f=22&t=2554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Bedzie inny . Nie penkać nakedowcy. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 O ile cbf600n jest ladny, tak wersja S juz niekoniecznie ;) Mam nadzieje ze udeżą z owiewką w klimaty nowego cbf1000... ten juz niczego sobie :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Eee tam moja była piękna Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi