whit Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cześć wszystkim!Jako że zima długa i nie chce się skończyć, a ma tęsknota za Hornetem wzrasta, postanowiłem otworzyć fotki..Wpadłem na pomysł, żeby sprawdzić jak wyglądałby mój skarb po naprawieniu wszystkich "niedociągnięć" wizualnych: porysowanego dekielka, zadrapań i wgniecenia na baku, zdartych zegarów.. Pomyślałem też o zmianie kolorów coby nadać trochę wyrazu. Wyszło tak:Jak widać trochę przesadziłem z tymi zmianami:) Dobrze że to tylko photoshop, a nie kilka dni pracy. Ostatecznie wybrałem opcję następującą:... trochę delikatniejsza jednak również nadająca wyrazu.Na koniec jeszcze wizualki, które zamierzam sobie druknąć: Co sądzicie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 gratuluję talentu. Podoba mi się. szczególnie drugie na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Super , a zwłaszcza ta soczysta zieleń w tle :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi