Gość wow Opublikowano 5 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2002 Cześć.Co myślicie o tym sprzęcie? Chętnie wysłucham opini użytkowników tego motocykla.Z góry Wielkie Dzięki !!!Pozdrawiamwow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbankowy Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Posiadałem ten motorek prżez 3 sezony był troszeczke leciwy bo był z 83r.wiadomo trzeba było wymienić pare żeczy ale to niewielki problem .prowadzi się super jak na czoperka wyprubowałem w austri, pali niewiele w trasie bo 4,5 na setke pzy prędkości żędu 120-140 ,co jeszcze do wypadów długih jak najbardziej polecam 2 osoby mnustwo bagążu a jemu to nic nie robi , moja honda z takim obcjążeniem po atostradzie we włoszeh zasuwała 180km/h wirago 750 zostało z tyłu tak samo z gs 850,jedyna wada to koszt części ja kupowałem pare to wiem no i nietypowy akumulator w kształcie litery T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 ja tez mam ten motorek od 6 lat ztobilem 60000tys km i jestem zachwycony teraz ma 100000 tys km i musialem zrobic kapitalny z powodu niedbałości poprzedniego właściela a nie słabej jakości wykonania Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telemis Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Witam... Jeździłem VT 700 z 86 r. i moje zdanie o tych sprzętach jest jak najlepsze. Wykonanie super, trwałość bez zarzutu, ogólnie klasa i fantastyczny, ponadczasowy wygląd. Szczególnie, jeśli wydechy są przeniesione na jedną stronę. Kilka fajnych udogodnień, których próżno szukać w nowszych modelach -- np. 6 bieg, wskaźnik rezerwy paliwa, kardan (no -- teraz wrócił!)... Z częściami faktycznie krucho, ale ujdzie... To tak dobre motory, że jedyne, co mogłem zrobić, to przesiąść się na większy pojemnościowo... :) Pzdr, telemis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam A czy ktoś mógłby mnie poratować servisówką do vt 700c z 84 roku? :banghead: Będę wdzięczny w zamian mam do GTR1000 kawy z 88r. i Suzuki DL1000 z 2003r :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Witam A czy ktoś mógłby mnie poratować servisówką do vt 700c z 84 roku? :banghead: Będę wdzięczny w zamian mam do GTR1000 kawy z 88r. i Suzuki DL1000 z 2003r :icon_biggrin: Ja mam Clymera a jak chcesz kupić to www.motopublica.pl chociarz zastanawiam się czy swojej juz nie sprzedać bo nie bardzo mi potrzebna.Ale jabys potrzebował to za koszty przesyłki mogę ci wysłać z kserowany dział o silniku który mi leży i zajmuje miejsce . Edytowane 28 Stycznia 2009 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ooo!!! Edzio, miałeś VT'ka? Rozumiem, że gdybym chciał skorzystać z oferty i przerobić swoje kominy wg Twojego uznania, to mogę się pisać? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Ooo!!! Edzio, miałeś VT'ka? Rozumiem, że gdybym chciał skorzystać z oferty i przerobić swoje kominy wg Twojego uznania, to mogę się pisać? Zgadza się od 99r śmigałem 6 lat VT 750C z 83r i zrobiłem nią 70tysi, późnie zakupiłem VT1100C z 89r i nią zrobiłem tylko 10tysi i szczęśliwy że ją sprzedałem bo nie muszę autobusu kupować żeby się nim przejechać.A przeróbka? -czemu nie jeśli nie będzie potrzeby ciąć chromów lub jeśli niedomagania estetyczne nie będą ci przeszkadzały po ewentualnym spawaniu Tigiem to wszystko jest możliwość przerobić.Jakbyś potrzebował jakiejś rady w kwesti Szedołek tych starszych to mam spore doświadczenie bo sam je exchumowałem jak była potrzeba z kapitalnym silnika włącznie.Moja Basia też od czoperów zaczynała od Viagry 535.Ale też jej przeszło teraz Monstera 900 ujeżdża. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mnie niby też do ducatów kręciło, ale sam nie wiem... takiego Clasica 1000 Sport bym przyjął- nie powiem :P A co do spawów, to i tak planuję owijkę na wydechy, więc bym przeżył :) Jak by co to będę walił na PW Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolikroger Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 mam takiego manuala do 700c z 84r w pdf ale po angielsku i wazy 25 mb i nie bardzo wiem jak wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsa Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A czy ktoś mógłby mnie poratować servisówką do vt 700c z 84 roku? ... Jestes ziomek wiec najprosciej bedzie uzyczyc - mam e-booka "shop manual VT700C rok 84-85" oczywiscie w angielskiej mowie, rozdzialy w pdf razem cos prawie 200 MB, Moge Ci to na plyte zrzucic. To sobie odbierzesz. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Zajrzyj tutaj <-- lub tutaj <-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi