Mafi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam, A jakim na jakim sprzecie planujesz wyprawę? Masz już kogoś chętnego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chikara Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam, A jakim na jakim sprzecie planujesz wyprawę? Masz już kogoś chętnego? Pozdrawiam. witaj Mafi, ja jadę na triumph storm; na razie brak chętnych, jest grupa która jedzie na Sycylię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chikara Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Ja z kolegą startujemy na Korsykę 27 kwietnia. Plan jest taki żeby polatać po wyspie.I jakie wieści z Korsyki?Jak wyjazd, na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 I jakie wieści z Korsyki?Jak wyjazd, na co zwrócić uwagę?HejOstatecznie majówkę spędziliśmy w MNE i najbliższych okolicach. Plany korsykańskie zostały przełożone na początek lipca :) a konkretnie to 5 wyjazd na ok. 2 tyg. Założenia podobne do tych z Twojego pierwszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamannek Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 wITAM I JAKIE PLANY MACIE OSTATECZNIE. MOJ URLOP SIE ZBLIZA I BYM DOLACZYL. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Byłem tydzień temu w Calvi na Korsyce, to wam tylko napiszę że dobrze że nie pojecahliście wcześniej. Wszyscy lokalezi klnęli że lato bardzo późno przyszło i że zimno było. I jeszcze tydzień temu widziałem śnieg na górach... Zazdroszczę wyprawy... ja to kurde wszystko widziałem, ale tylko "przez szybkę", znaczy bez moto :(Kiedyś to naprawię :) Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi