przemek_n Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Czy ktoś może wie jaki lakier jest najbardziej zbliżony do tego ze zdjęć? Kod? Marka? Nie mogę niegdzie znaleźć informacji jaki był oryginalnie nakładany. Edytowane 11 Marca 2013 przez przemek_n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jak bardzo masz zniszczony lakier , że chcesz przemalować zabytkowy motocykl? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek_n Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Motocykl był kupiony od Pana którzy zanim go wystawili na sprzedaż wpadł na pomysł że go lekko "odświeży". Odświeżał papierem ściernym. Efekt jest taki że lakier został tylko w niektórych miejscach. W sumie to na tyle się postarał że z początku myślałem że golenie w tym modelu były kryte bezbarwnym. Dopiero później zobaczyłem w zagłębieniach resztki srebrnej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 http://www.motorcycleproject.com/motorcycle/text/lubrtech.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi