cnrd Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Sprzedam CB500 mojej żony. W tej chwili jest obniżona i ma specjalną kanapę dla osoby z niższym wzrostem. Posiadam również oryginalną kanapę, a zawieszenie można przywrócić do oryginalnej wysokości. Pompa hamulcowa wymieniona na pompę z Horneta 900 po to, aby umożliwić regulację klamki hamulca. Również posiadam oryginalną pompę i klamkę. Kilka faktów:Rocznik 1999Przebieg 42577 kmWymiana oleju, filtrów powietrza i oleju została zrobiona na wiosnę 2012Opony również wymienione wiosną 2012, przejechane około 4kkm Historia moto:Kupiony w czerwcu 2011 z przebiegiem około 37kkm, sprowadzony z Niemiec. W tamtym roku motocykl zrobił trasę na Chorwację, bez zająknięcia. Motocykl jest w oryginalnym, fabrycznym pomarańczowym malowaniu. Poniższe zdjęcia pochodzą z ogłoszenia na podstawie którego ja zakupiłem motocykl oraz z wyprawy do Chorwacji. W tej chwili przednia owiewka jest zdjęta. VIN: zdcpc32a0xf210138 Zapraszam do oglądnięcia w Rzeszowie po wcześniejszym kontakcie. Motocykl na razie nie wystawiony na allegro. Chcę, aby trafił w dobre ręce.A motocykl sprzedaję, ponieważ żona chce zmienić na inny. Utrzymany w bardzo dobrym stanie. Cena: 6700 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts