Leslaw Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wczoraj mialem awarie sprzegla,na wcisnietym sprzegle i hamowaniu motocykl jechal dalej.Dzisaj sprzeglo rozebrane i okazalo sie ze jest rozwalony koszyk ktory utrzymuje tarcze sprzeglowe.Czesc oczywiscie albo naprawie albo kupie nowa.Moje pytanie jest takie-tarcze sprzeglowe maja 3,1 mm grubosci nie wiem czy kupowac nowe czy te mi jeszcze posluza.Pozdrawiam i dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 w serwisowce odczytasz wartosci minimalne Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nominał jest 3mm z tego co kojarzę. Sprawdź tarcze na płycie czy nie są zzwichrowane? i wzrokowo czy widać jakieś przypalenia, ubytki itd. No i wydłub wszystkie okruchy odłamków i sprawdź olej czy widać jakiś syf. Co to za przygoda była? Jakieś objawy (zbagatelizowałeś?) czy tak nagle? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Pewnie jazgot jak zwykle w Kawach, trudno odróżnić czy naturalny czy coś się sypie. Samo się nie rozpadło. Katowanie, gumowanie, do tego wiekowy sprzęt i nieszczęście gotowe. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leslaw Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Nominał jest 3mm z tego co kojarzę. Sprawdź tarcze na płycie czy nie są zzwichrowane? i wzrokowo czy widać jakieś przypalenia, ubytki itd. No i wydłub wszystkie okruchy odłamków i sprawdź olej czy widać jakiś syf. Co to za przygoda była? Jakieś objawy (zbagatelizowałeś?) czy tak nagle? wiec tarcze zamowie nowe,co do objawow to nic szczegolnego nie zauwazylem,moze tylko lekkie dlawienie przy ruszaniu,ale myslalem ze to od gaznikow.Koszyk postaram sie naprawic,puscily nity,trzyma tylko jeden..Zrobie nowe i mysle ze bedzie w porzadku.dzieki za sensowna odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi