Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lipca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Jagdtiger, robiles juz wymiane paskow rozrzadu w Monsterze ? Jezeli nie to pogadamy jak zrobisz, nie mowiac o tym ze i tak zaplacisz mniej niz Sofija w warszawskim serwisie, poza tym ze nie zawsze uda im sie to zrobic dobrze. Pasek o podwyższonej wytrzymałości (na 20.000 km) kosztuje 80 zł. Są dwa, więc koszt 160 zł. Można kupić jeszcze tańsze paski o wytrzymałości do 10.000 km. Wymiana trwa pół godziny, kosztuje max 100 zł. Żeby źle wymienić paski trzeba natrafić na naprawdę fachowego olewacza (wiem, że takich nie brakuje). A teraz mi powiedzcie, ile może kosztować łańcuszek rozrządu np do R6 lub SV? I ile jaki koszt jego wymiany?Ceny części do Ducati są relatywnie tanie, w wielu przypadkach znacznie tańsze niż do japończyków. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Jednak - testowane przeze mnie osobiście - stoi na molo rząd maszyn, w tym moja Duka i Hornet. Przechodnie jak podchodzili to pierwszą oglądaną maszyną była oczywiście Duka :mrgreen: taaa a swistak siedzi .... :P :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Jestem gotów w każdej chwili sprawdzić to w praktyce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 blablabla...zamienil stryjek ......po co zamieniac sprzety,ktore niewiele sie roznia co do masy??? jak chcesz mniejszy to kup sobie 125<hahaha>.....moja rada niesprzedawac tego, a nauczyc(oswoic,przyzwyczaic) i dalej jezdzic...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvile Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 Jaqdtiger napisal:testowane przeze mnie osobiście - stoi na molo rząd maszyn, w tym moja Duka i Hornet. Przechodnie jak podchodzili to pierwszą oglądaną maszyną była oczywiście Duka Wczoraj na molo w Zopott staly dwa Maraudery cy cuś, jednak wszyscy dziwnym trafem ślinili się na widok srebrnego 360 Spider... Dziwne, co? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi