niwy Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Strzała. Przymierzam się do zakupu ww butów. Fly Maverik. Ma ktoś informację gdzie można je przymierzyć w Warszawie? W intermotors nie mają interesującego mnie rozmiaru (43,44), po czym dodają że niema żadnego ;) heh z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dorzuc lepiej 100 zl i kup cos normalnego. te buty sa tak twarde ze sie w nich jezdzic normalnie nie da Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 W MotoX mieli.Ja słyszałam, że są całkiem spoko - ale nie sprawdzałam tego osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 piórko nie mają.Tazzman: szukam też innych ale kolejne się zaczynają od 650+ dlatego ta decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Aha - z Ireną w styczniu o tych butach gadałam. Pytałam o części zamienne (klamry) - mieli również. Widać już z nich "wyszli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 rozmiary wyszły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi