TheDamisDamis Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam,właśnie biorę się za składanie świeżo wypiaskowanego i polakierowanego motocykla WSK 175 i mam kilka pytań:1. Jaki olej do przednich teleskopów i ile wlać go do każdej z lag?2. Jakie łożysko powinienem założyć do skrzyni biegów?3. Jaki jest najlepszy sposów na wyczyszczenie baku zardzewiałego w środku?(słyszałem o kamyczkach, stłuczce ceramicznej, coca coli a nawet o wlaniu kreta). Co o tym myślicie?4. Znacie może firmę, której mogłbym wysłać piasty i odebrałbym gotowe wycentrowane koło? Chromowanie kół jest raczej nieopłacalne.5. Jak rozpoznać dokładne oznaczenie modelu? Są jakieś znaki szczególne? Jeśli trzeba podam nr ramy.Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsk 175 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam. Łożysko kup sobie takie :http://moto.allegro.pl/wsk-175-lozysko-tryb-zdawczy-walek-zdawczy-nowy-i3032398994.htmlBak wyczyścisz drobnym kamyczkiem drynarskim lub jak kto woli kamyczkiem do kwiatków. Wlewasz do baku rozpuszczalnik uniwersalny wsypujesz ten kamyczek i płuczesz go tak długo aż uzyskasz zamierzony efekt . Ja tak robiłem w mojej wsk 175.Wklej tu zdjęcie tej wsk to Ci powiem jaki to model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit1 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witaj polecam ta stronkę http://wueska.pl/pl/start.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Do baku mozesz tez wstpac troche nakretek tez ladnie czyszcza . Dobry patnt tez jest z przymocowaniem baku do betoniarki 10 minut i po robocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wlej Alumyt (to środek do czyszczenia aluminium). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi