simsons70c Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam. Posiadam Simsona oryginalnego. :D Do tego full oryginału brakuje mu licznika do 100 i obrotomierza. Teraz mam troche oszczedności i chciałbym zamontować do niego obrotomierz. Czy ktoś mi powie jak to zrobic? Chce taki oto oryginalny obrotomierz :D http://allegro.pl/kniazw-obrotomierz-zestaw-simson-s51-oryginal-i3040923212.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Kup zegary od skutera z obrotomierzem wyciągnij sam mechanizm, będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simsons70c Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Mam oryginalnego simka więc nie bede kombinował :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 nie szkoda Ci 300pln na takie coś? jak masz simsona na 12V to poszukaj elektronicznego obrotomierza, i zamontuj sobie, nie wyniesie Ci więcej niż 30pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 ma oryginalnego sima nie słyszałeś :D jak 80% na rynku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi