simsons70c Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witam. Posiadam Simsona oryginalnego. :D Do tego full oryginału brakuje mu licznika do 100 i obrotomierza. Teraz mam troche oszczedności i chciałbym zamontować do niego obrotomierz. Czy ktoś mi powie jak to zrobic? Chce taki oto oryginalny obrotomierz :D http://allegro.pl/kniazw-obrotomierz-zestaw-simson-s51-oryginal-i3040923212.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wueska Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Kup zegary od skutera z obrotomierzem wyciągnij sam mechanizm, będzie działał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simsons70c Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Mam oryginalnego simka więc nie bede kombinował :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycoh Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 nie szkoda Ci 300pln na takie coś? jak masz simsona na 12V to poszukaj elektronicznego obrotomierza, i zamontuj sobie, nie wyniesie Ci więcej niż 30pln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wueska Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ma oryginalnego sima nie słyszałeś :D jak 80% na rynku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts