grucha87 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Wie ktoś może gdzie kupić gumkę amortyzującą zacisk przedni do yz450(obecna się rozleciała od wstrząsów chyba) nie mogę nigdzie dorwać! Kupiłem cały zestaw naprawczy z myślą o tym że z owym zestawem ją dostanę gdyż była widoczna na zdjęciu okazało się że to tylko zdjęcie poglądowe! Gdzie dzwoniłem to okazywało się że mają ino zestaw 4 gumki n tłoczek i kapturek na odpowietrznik! Wiek ktoś może gdzie taką gumkę dostać albo czym ewentualnie ją zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Miałem ten sam problem i jedynym sposobem okazało się kupno kompletu używanych zacisków z allegro w dobrym stanie, które i tak były tańsze niż komplety naprawcze a w gratisie dostałem klocki z górnej półki :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Czasem można podebrać od jakiegoś chińczyka zestaw nie jest wtedy az taki drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 a do yamahy dzwoniles czy nie wystepuje u nich ten element pojedynczo? Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dzwoniłem ale ciężko dogadać się przez telefon :) wycenił mi to na 87zł. i 14 dni oczekiwania jeśli to ta wogule masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 to sa wlasnie zasoby naszych polskich magazynow ASO, pewnie doliczyli Tobie cene wysylki tego z Yamahy w Holandii... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie mam za bardzo pomysłu czym to zastąpić patrzyłem na te chińczyki ale nie podchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caferacer Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) http://www.rabittsport.pl/gumka-amortyzujaca-zacisk-rmz-crf-yzf-kxf/Zadzwon do nich moze maja na przodhttp://www.sklepy24.pl/szukaj/tmv+tmv+bolec+do+zacisk%C3%B3w+nissin+ty%C5%82+d%C5%82ugiTutaj zajrzyj niektore sa przod i tyl takie same. Gumki, szukaj a napewno znajdziesz Edytowane 23 Lutego 2013 przez caferacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 KUPIŁEM W RABITTSPORCIE Z PRZESYŁKĄ WYSZŁO COŚ 70 ZŁ. TO JEST POLSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi