tomasz wloch Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Gurim ok przewody pomogły ale i tak zaloze zaciski z r6 . Musi to lepiej hamowac :-)) Czekam na odebranie oryginalnej ramy z malowania i poskladam to zdjęcia będą. Zastanawiam się w ostateczności na całym przodzie z innego moto. Bo nie mam pojęcia dlaczego ale silnik jest szybszy od hamulcow:-)) Teraz"pierdołka" jak ją nazywam ma rame z 1100 zakupionej na silnik . Dobrze bo mogę jeździć i jednocześnie remontować Przewody kupione na e bayu za58 funtów . Z tym ze ja wziołem dwa długie , zamiast trzech z rozgałęźnikiem . Przednie zawieszenie mam pompowane . Edytowane 4 Marca 2013 przez tomasz wloch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Spoko - warto podsumowywać tematy, za dużo kończy sie urwanych i niedokończonych (ja brałem do tej pory Hele) ...przewody pomogły ale i tak zaloze zaciski z r6 . Musi to lepiej hamowac :-)) zawsze przy takich podmiankach pierwsze pytanie jest - jaki jest repertuar klocków do tych zacisków i jak to sie zachowa na innej tarczy i innym przodzie? różnie z tym bywa, napisz kiedyś co wyszło (są takie niuanse, że niby lepiej biorą ale twardo, drętwo itd).A podmianka całego przodu, czemu nie? Można całego konia deczko przebudować, wrzuć zdjęcia kiedyś :) Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz wloch Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Przewody to firma Venhil. Adres to www.venhill.co.uk cena to 58 funtów razem z wszelkimi podkładkami i złączkami.Napewno się odezwe bo sam szukam odpowiedzi na różne pytania w internecie .Firma venhill ma wszelkie przewody do najróżniejszych motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi