tomulus Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Majki.moto a kiedy startujesz w Polskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki.moto Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Planuje w Kwietniu na rozgrzewkę przed Europą. A może zabierzesz sie ze mną na Europe?? Po Polsce w kwietniu na rozgrzewkę- a na Europe Maj- 2 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGRDenis Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam wszystkich :) Denis z ekipy 2013MDP :) Wyprawy do Italii pozazdrościć, w zeszłym roku byłem na Passo dello Stelvio - Polecam każdemu kto będzie w rejonach szwajcarsko-włoskich Alp! Must see moim zdaniem. Co do wyprawy dookoła PL, no to tak jak pisał Adrian, wydłużamy o Solinę, a nocować będziemy koło krosna także z dala od jeziora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 @ AdiiiMam jeszcze jedną propozycję dla was. Jadąc przez Śląsk byłoby grzechem nie zwiedzić kopalni, taka możliwość jest na Guido- opisy dostępne w necie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGRDenis Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Z pewnością weźmiemy pod uwagę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 o mojej podróży dookoła Polski na 125 ccm poczytaj na www.mrzysty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pomysł super, aby wyprawa doszła do skutku.Pozdrawiam i udanej zabawy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 kolego podaj konkretny link a nie stronę... będzie przyzwoiciej ;) a wyprawka super, ale chciałbym Polsce poświęcić miesiąc ale pewnie nie wszyscy mają tak wiele czasu. Ogólnie wyprawiamy się po całym świecie a nasz kraj pełen dróg, niespodzianek i przygody ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGRDenis Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No niestety my mamy ok. 13 dni na poświęcenie - w końcu jest wiele zlotów do zaliczenia w sezonie, który już zaraz rozpocznie się na dobre... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Poprawiam się, tu link do mojej podróży dookoła Polski http://www.mrzysty.pl/motocyklem/dookoła-polski-2010.html fajna wycieczka, miałem wielkiego farta co do pogody, tylko raz kropiło, a jechałęm dosłownie 2 dni po powodziach które nawiedziły cały kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 i koszty paliwa niskie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xremek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam od kilku dni przyglądam sie waszej trasie i postanowiłem ja zrobic z kumplem na majówkę ruszamy 27.04 do 05.05.ruszamy z Gorzowa Wielkopolskiego w strone Katowic myślę ze będzie fajowo my tez w Łagowie bawimy co roku może wymienimy opinie na temat PDP. jak ktos chętny zeby sie dołączyć do zostawiam mail [email protected] szerokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMaxFire Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja planuje do okoła Polski. Cele: -wyjazd Dabrowa Górnicza ( ślaskie okolice Sosnowca)1. Karkonosze ( Szklarska Poręba )2.Zachodnia granica i Świnoujście z wyspą Wolin3.Wybrzężem Bałtyku na HEL4.Wybrzeże Trójmiasta i Zalew Wiślany5 Mazury i Suwałki6.Wschodnia Granica i Lubelszczyzna ( Janów Lubelski)7. Bieszczady8.Podkarpacie z Pieninami,Beskidami i Zakopanem Szukamy chetnych na taką wyprawę - 2800km . Jest nas Dwuch wielbicieli choperów:)Wyprawa na około 10-11 Dni zakładając większe zwiedzanie:) na wybrzeżu,mazurach i w górach. Może autorzy z postów się dołączą? Ja planuje do okoła Polski. Cele: -wyjazd Dabrowa Górnicza ( ślaskie okolice Sosnowca)1. Karkonosze ( Szklarska Poręba )2.Zachodnia granica i Świnoujście z wyspą Wolin3.Wybrzężem Bałtyku na HEL4.Wybrzeże Trójmiasta i Zalew Wiślany5 Mazury i Suwałki6.Wschodnia Granica i Lubelszczyzna ( Janów Lubelski)7. Bieszczady8.Podkarpacie z Pieninami,Beskidami i Zakopanem Szukamy chetnych na taką wyprawę - 2800km . Jest nas Dwuch wielbicieli choperów:)Wyprawa na około 10-11 Dni zakładając większe zwiedzanie:) na wybrzeżu,mazurach i w górach. Może autorzy z postów się dołączą? Witam:) kiedy dokładnie planujecie taką podróż? mam drugą połowę maja wolną.i na razie zero pomysłu na urlop.. tzn pomysły są. ale wtedy co innego przeszkadza;) i na Europę niestety jeszcze dla mnie za wcześnie - dopiero zaczynam przygodę z CB600F (jeszcze "nieubraną" w kufry itp) -myślę ewentualnie po Polsce. [Mazury mi się marzą;) ] Dwa sezony przejeździłam na CBRce 125R. Tyle mojego doświadczenia;) Pozdrawiam:) Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez MadMaxFire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Witajcie!Miło, że temat się tak rozwinął. Oczywistym faktem jest, że dla większości turystycznych wyjadaczy trasa dookoła Polski to pikuś i można ją zrobić w kilka dni. Ale nie to jest ideą naszej wyprawy. Chcemy na spokojnie poznać jak najwięcej ludzi, pozwiedzać jak najwięcej rzeczy i świetnie się przy tym bawić. W związku z tym postanowiliśmy dokonać lekkich modyfikacji i okrążyć kraj nie w dwa, lecz trzy tygodnie. Oto wersja beta trasy:http://tnij.org/vijj Jeśli macie jakieś pomysły, uwagi, sugestie - pisać! Każde wsparcie jest dla nas ważne. Korekta trasy to dla nas żaden problem. Również jeśli chodzi o wspólne polatanki - jesteśmy otwarci na propozycje. Więcej o nashttp://www.2013MDP.plhttps://www.facebook.com/2013MDP Pozdrawiam!! ;) Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Adiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Pomysl z tym by sie nie spieszyc uwazam za bardzo dobry , bo w pospiechu niestety nic sie nie zobaczy . Ale jestem ciekaw czy chcecie pokonywac codziennie male dystansy czy poprostu czasem zostac gdzies pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi