paradox2604 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 witam mam do sprzedania praktycznie nowy kombinezon berica caly oczywiscie skorzany rozmiar 56 zainteresowanych prosze o kontakt jedyny mankament to zepsuty zamek spinajacy spodnie z kortka pozatym kombinezon jest bez zadnych wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 56 - na słonia :ohmy: Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 no wlasnie nie kombinezon jest na osobe wzrostu ok 182 cm(ja mam 179) a w pasie okolo 93 te rozmiarowki sa jakies dziwne w kazdym kombinezonie inna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zaraz na słonia, ktoś wysoki i dobrze zbudowany.... Zdjęcia daj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 mam jeszcze takie buty do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 wszystko bardzo tanio w razie pytan prosze o kontakt mozemy wystawic na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 rozmiar butów podaj i cene Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 wszystkie pyt udziele na pw rozmiar jezeli sie nie myle to 43 przynajmniej taki nosze :) a jak na butach jest napisane to zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Następny co się czai z ceną, pewnie dlatego że wysoka. Ale jak się powie przez pw to na pewno będzie inna reakcja :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradox2604 Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 cene chcialem ustalic indywidualnie poniewaz chce sie dogadac dlatego ceny nie wstawialem w temacie ale jak juz to za 1100 oddam kombinezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi