Kertul Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Tak tez jestem nowy na forum zdalem jakies 4 miesiace temu an prawko na motor i niedawno zakupilem swoja maszyne. Wiec jak w temacie manifestuje swoje istnienia swiatu :D .... Jakies rady dla mlodzika. Szukam kasku i moze jakiegos dobrego lakiernika :D na podkarpaciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Moja rada: popraw polszczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) A moja rada to poszukaj na forum, bo chyba już o wszystkim było napisane dziesiątki postów. No i witam na forum P.S Jak już pytasz o coś, to sprecyzuj: jakiego kasku szukasz, do jakiej kwoty itd. Edytowane 14 Lutego 2013 przez November Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 manifestuje swoje istnienia swiatu :D ...Już Cię lubię. Skoro masz kilka istnień to jesteś doskonałym materiałem na dawcę.Powodzenia. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kertul Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Oj tam oj tam :P ... Czepiacie się tekstu pisanego na szybko. W dodatku w zakładce od niczego i wszystkiego. Ja wczoraj przyjemnie przy piwku siadłem,pomyślałem że do miłych ludzi napisze. A tu, przywitanie jak na zjeździe ważniaków. Czyżby na motorach w Polsce jeździły same gbury i nauczyciele polskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 nie,SiemanoLewa w Góre Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Motor to jest w kosiarce albo pompie :D Witać na Forum, pozdrawiać!! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jak widzisz jest to forum polonistów działających pod przykrywką motocyklistów. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kertul Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Juz nigdzie nie mozna czuć się bezpiecznie. Nawet internet schodzi na psy ! Przedmówca, ktory wspomniał o ogarnięciu się, prosze jaśniej ja z czarnej masy ulepiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutek65 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witaj, Pobędziesz tutaj z nami trochę, to się przyzwyczaisz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Siema ;) Juz nigdzie nie mozna czuć się bezpiecznie. Nawet internet schodzi na psy !Na motocyklu czuję się bezpiecznie :wub: A internet w chwili postania zszedł na psy bo mają do niego dostęp ludzie, którzy nie powinni samodzielnie obsługiwać pilota :biggrin: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi