gregor600rr Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Tylko lańcuchy na kola zaloże Edytowane 16 Lutego 2013 przez gregor600rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja na poważnie bełkoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Yuby ja też ale racja dawno nie byłem o ile czepiasz się do mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Gdybyś mnie posłuchał 14-tego to już byś ją miał w garażu a tak nie wiadomoGregor nie wiem ile masz lat ale słuchaj starszych zapier… dzisiaj po nią . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie jade dzisiaj bo juz piłem...Co do lat to starszy jestem...nieco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 :) sory ja mam szacun zawsze do starszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No wlaśnie poszukiwalem tego ogloszenia. Dobrze, że się z powrotem pokazało. Jutro dzwonię do niego. Zna ktoś to moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Sherman ze trzy razy już ten motocykl opisywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No dobrze. Chodzi bardziej o opinie kogoś kto zna ten sprzęt trochę lepiej niż na zasadzie:, że widział go jak jechał...Ale ok. Właściwie miałem dzwonić dopiero jutro ale nie wytrzymalem i zadzwonilem dziś. Trochę więcej już wiem.Warty zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) No to właśnie masz opinię z drugiej ręki: osobiście o nim gadałem kilka razy z kolesiem, który go dłubał i przygotowywał. Poleca to, bo jest zrobiona "opcja bazowa", właśnie na około 180 KM, czyli tyle, ile ponoć bezpiecznie można z K6 zrobić. Dodatkowo bardzo ważne, że ma zrobiony też dół silnika - bo to nie tyle chodzi o osiągi, co o trwałość. Sprzęt jest naprawdę ok. Edytowane 17 Lutego 2013 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak jak rozmawialiśmy na prv. Trzeba brac...Sprzet sprawdzony, doinwestowany, pewny. Na wyrost nieco ale coż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 dzis rozmawialem z markiem z Vesrah Suzuki , ma 3x 600 2012 jeszcze do opchania za jedyne 13ooo$ , nic tylko brac :laugh: , ba nawet nowy silnik w tej cenie wsadzi :cool: , nawet bym nie niezastanawial na twoim miejscu :blink: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) O co chodzi? Edytowane 18 Lutego 2013 przez gregor600rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 szukasz motocykla to Vesrah Suzuki sprzedaje swoje wyscigowki z sezonu 2012 :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi