zdanek Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam wszystkich jestem nowy na forum Mam pytanie gdzie lepiej mi szukać emki na Ukrainie czy Białorusi ?? Może koledzyn macie linki do stron gdzie mógł bym przejżeć zagraniczne strony i czy ktoś z was jeździł już na Białoruś po ten motor pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 powitalnia zaprasza wypadaloby przynajmniej. Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie rozumiem kolego jaka powitalnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/forum/80-powitalnia/ Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 nie wiedziałem sorki jesli kogoś tym uraziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam wszystkich jestem nowy na forum Mam pytanie gdzie lepiej mi szukać emki na Ukrainie czy Białorusi ?? Może koledzyn macie linki do stron gdzie mógł bym przejżeć zagraniczne strony i czy ktoś z was jeździł już na Białoruś po ten motor pozdrawiam sam nie sprowadzisz musisz zdać się na handlarzy. W krasnymstawie jest w porządku koleś, kumpel od niego brał, masz moto na Polskich blachach i z przeglądem. Na umowach z ukraińcem możesz się nieźle przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUCHARZ-STA Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Skarżysko-Kamienna tam są bracia którzy sie tym zajmują i tak jak kolego pisze masz odrazu na polskich blachach, przegląd i ubezpieczenie. To jest do nich link na facebook'a (takie informacje proszę przekazywać na PW) a w chwili obecnej patrzalem czy maja cos na allegro ale skonczyly sie aukcje ale pewnie dzisiaj albo jutro odswieza to podesle link (Jak wyżej, informacje o konkretnych ofertach tylko na PW lub w dziale ogłoszeń). Edytowane 21 Lutego 2013 przez HD1940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Po h...Ci rusek?Przeklniesz go wiele razy, a w tych pieniądzach miałbys prawdziwy stary motocykl, sam zakup to nie wszystko wywalisz kupe ciacków i ciągle bedzie to gówno, wiem, bo mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Granat mordo przecie twój nawet nie odpalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Może dlatego tak narzeka ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi