szymi9897 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 okej poradziłem sobie z tym problemem ale mam kolejny. mianowicie: jeśli w hondzie mb50 oryginalne zębatki to przód 12z a tył 45z koło 18 cali w moim charcie z przodu jest 14z a tył44z koło 17 cali i jedzie max 50 jaki proponujecie zestaw, zeby było to zbizone do oryginału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 To nie jest sprawa przelozen, tylko braku mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi9897 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ale ona jest dosyc silna pod większość górek na 4 biegu ale leci tylko 50 ale załozyłem 33 zęby i tez jest silna ale chce zeby było jak w ogyginale jeszcze sprawdzę ile pójdzie na 33z :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Nie rozumiem po co piszesz temat, skoro w ogóle nie słuchasz rad odpowiadających? Twoje moto łapie powietrze na lewo i prawo i nie ma mocy, a Ty wymieniasz jakieś moduły, domniemam, że moto wygląda jak sieczkarnia. Nie ma sensu pomagać komuś, kto tej pomocy nie wykorzystuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymi9897 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ale napisałem ze ograniczyłem powietrze zmieniłem modół i już śmiga poprostu nie zawsze mam czas odpisac bo ogólnie mało pisze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi