ruso Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witamjest pomysl, zeby pojechac na majowke do Czech. Koniecznie chce zobaczyc Piekielne Doły - http://www.pekelnedoly.cz/. Reszta trasy do obgadania :DKtos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarek7 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam...Na ile dni planujesz wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Generalnie jestem na tak ale napisz cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja moge polecic piekielne dolyzajefajna miejscowkawarto sie tam wybrac z noclegiem przynajminej jednym robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjz18 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 wstępnie mogę się określić, że jestem zainteresowany... chętnie się ruszę... gdziekolwiek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bp7612 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja tez wstępnie jestem zainteresowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjz18 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 jak to sobie wyobrażasz? kiedy wyjazd? jaka trasa? gdzie nocleg? mówimy o 3 dniowej wyprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesiob Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 O,widze że "sąsiad"z tarcho. :-) fajne miejsce. I blisko. Ja jestem chętny. Tyle ze w moim przypadku majówka mozetrwac krótko-3dni max.(żona w ciąży i nie bardzo chce znikać na dłużej). Bede obserwowac temat, bo do maja jeszcze daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam,Podpinam się do tematu gdyż mam takie same plany z tym ze ja chcę zobaczyć Prage i Brno i parę inny miejsc ale to już po trasie, plan trasy przez Wrocław – Praga i tu chyba bym się zatrzymał na 3 noce. Następnie powrót być może przez Kraków. Cały wyjazd zakładam na 5 dni, noclegi hostele, pensjonat. Chętni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bp7612 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Pewnie że chętni, będę obserwował temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełPłock Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Też myślę o trzech dniach-dwóch nocach.Będę obserwował. ;) Edytowane 8 Lutego 2013 przez PawełPłock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam!!! Pomysł ok jestem również jak najbardziej za w tym że coś bliżej na temat wolnego będę wiedział na początku kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer Lack Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jeśli Rumunia z Krymem nie wypali, to też bym się podpiął. Jeżeli można oczywiście :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ale się zrobiła cisza w temacie :-( może więc trochę go ruszę gdyż zaczyna szukać miejsc noclegowych. Plan jest taki: ruszam z wawy 30.04 nocleg w Wrocławiu następnego dnia ruszam do pragi Pozostaje w pradze do 04.04 i ruszam w drogę powrotna przez Kraków. Chce zobaczyć po drodze: skalne miasto, piekielne doły, ołomuniec Jeśli koś chętny to proszę pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 piekielne doły ok ale za dlugo to nie ma co tam robic. polecam skalne miasto a jest niedaleko i fajna trasa jak sie leci przez Frydlant droga nr 14 i tam sie przenocowac. w sumie to są tam kolo siebie dwa skalne miasta. bylem w jednym ale pewnie jeszcze wpadne do drugiego :)https://www.google.pl/search?q=skalne+miasto+czechy&hl=pl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=38EwUZmPFYTtsgaA0oCADg&ved=0CDUQsAQ&biw=1024&bih=631 Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi