grzegoslaw Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam mam pytanie od którego roku wprowadzono wtrysk paliwa w YAMAHA XT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bodaj od 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegoslaw Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 a bardzo awaryjny jest ten wtrysk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jako konstrukcja sama w sobie nie, ale jest czuły na jakość paliwa po za tym trudno go naprawiać we własnym zakresie. Mimo wszystko do puki działa jak należy (dłuuugo) to będziesz zadowolony. Nie kupuj egzemplarzy gdzie jest w ogóle jakikolwiek problem z pracą silnika. Sprzęt ma chodzić jak zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam mam pytanie od którego roku wprowadzono wtrysk paliwa w YAMAHA XT ?Model XT660 posiada wtrysk paliwa. Czyli XT660R, XT660X, XT660Z.XT600 gaźnik, XTZ660 Tenere też gażnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegoslaw Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A yamaha WR od którego roku posada wtrysk ? też od 2004r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 R/X czy F ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasak_PL Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) a gdzie ma blokady yamaha xt 125 z 2007roku? Kraj pochodzenia Niemcy. I jak ja odblokowac? Edytowane 1 Lutego 2013 przez Tasak_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi