luka270 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) witam mam problem z okresleniem do czego jest ta śruba na pewno od smarowaniaale pewny nie jestem;) mam problem aby dokupić a mam ja uszkodzoną-- przedowd stalowy--- i co bedzie jak go usune i zostawie sam srubę ???czy sarownie bedzie takie jak powino????Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Stycznia 2013 przez luka270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KARDAN-IN Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) To prawy karter silnika, zgadza się?. Mogę sie mylić, ale prawdopodobnie jest to tzw. dysza natryskowa oleju na tłok. I dla dobra silnika lepiej wymienić tę uszkodzoną część, ponieważ ten "stalowy przewód" kieruje chłodzący strumień oleju na denko tłoka. W skład wchodzą: O-ring nr. 09280-04004, Dysza natryskowa tłoka nr.11390-14F00, śruba mocująca nr. 07130-0612A. PS. Części te możesz zamówić w ASO Suzuki, podając powyższe numery tych części. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez KARDAN-IN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka270 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 KARDAN-IN wielkie dzieki za odp teraz przynajmniej wiem o co pytac!!!!! :notworthy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi