szczepan84 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witamwiecie coś może o jakiś imprezach organizowanych na lubelszczyźnie na wiosne 2013szukam ludzi chetnych na wspólne wypady w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 enduro niewiem nic wiem że OML napewno będzie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 szczepan, wczesną wiosną napewno będzie organizowana u nas kolejna edycja 'spotu u Trocina', impreza ludzi z forum XTZ i DR, którzy jezdzą na przeróznych terenówkach od xtz 750 po 125 2T, zwykle 2-3 dni, bazą jest tradycyjnie agroturystyka u naszego znajomego, który ma tez tor gdzie organizowane są OMLe, zwykle jezdzimy po powiecie pulawskim obfitujacym w świetne zróżnicowane, tereny labirynty wąwozow, bagna, plaże na Wisłą, kamieniołomy, zwykłe pola i lasy, piachy, kamienie i co tam jeszcze duza zapragnie, wieczorem biesiada z lokalnym specjalem - cytrynówką w znacznych ilosciach, warto wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan84 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 myślę że skorzystam dłużej jak jeden dzień nie dam rady z powodu chodowli która mamy w gospodarstwie oglodałęm film z zawodów niewiem czy to akurat tam ale gdzieś koło puław jak będzie bliżej wiadomo kiedy to zwołam kolegów i wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi