Blazej_mtx Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Witam. Za jakiś czas chciałbym kupić sobie enduro. Jednak jest pewien problem. Cena: będe miał ok 2500 zł. Co można kupić za tą cene?? myśle o hondzi mtx 80. Dostane w dobrym stanie za taką kwote?? i jaką opinie mają te motocykle?? czy są one wysokie ( mam 175 ccm wzrostu a chodzi mi o to czy nie będzie on troche niski... nie wiem nie siedziałem nigdy na tym) i ile mają mocy?? czy mogli byście mi napisać coś o tym modelu?? pozdro :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 Temat MTX 80 był przerabiany wiele razy na 4um. Nawet 2 posty niżej. Za 2500zł powninieneś wyrwac najnowszą wersje R2 czyli HD09 ( tarcza z przodu i chłodzona cieczą) zarejstrowana na motorower.Co do mocy to 10 - 12 KM ja mam 178 i dla mnie była dobra, nawet pózniej sobie ją podwyżyłem i nie miałem problemów z jazdą. Dosięgałem normalnie nogami do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 1 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2004 chciałbym się dowiedzieć jak ten motocykl sie zbiera, czy ma obrotomierz, jak się nim jeździ w terenie??? chodzi mi o podstawowe informcje bo nigdy nie miałem styczności z tym moto...A czy za tą cenę mógłbym kupić np Yamahe dt albo coś innego z tej klasy motocykli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Noo MTX to dobra fura wiem bo mam :D Idzie poszaleć, ma obrotomież,dozownik,wszystko co trzeba, za 2500 to wyrwież ładny egzemplaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 2 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 teraz najwarzniejsza sprawa.... od dawna śledze allegro, gratke, tradera itp. ( bez reklam prosze :evil:) i nic nie moge znaleźć dobrego... jak coś jest to albo za kosmiczną kase albo wielka padka... ale mam wątpliwośc jak z osiągami tego moto... czy są one porównywalne np do nowego derbi senda r albo do apy rx?? Dzisiaj jeździłem właśnie Derbi... motocykl wspaniały... dodając mocniej gazu zaczyna wrywać się w ziemię... zbiera sie w każdych warunkach.... czy tak samo będzie z mtx?? i jeżeli chodzi o wysokość to czy dorównuje tym motocyklą?? nie wiem... nie widziałem nigdy tego moto na oczy :) :D i jeszcze jedno pytanie. ILE ten motocykl pali??? Derbi mojego kolegi połyka 7-8 litrów... :| skandal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Honda MTX ma porwnywalne a nawet leprze osiągi od Derbika Sendy, a pali od 5,5 w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 2 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2004 Dzisiaj jeździłem właśnie Derbi... motocykl wspaniały... dodając mocniej gazu zaczyna wrywać się w ziemię... zbiera sie w każdych warunkach.... dałbym ci sie przejechać moją husqvarną, ale boje sie że dostaniesz orgazmu i umrzesz na zawał :Dmtx jak jest w dobrym stanie zbiera sie lepiej bo jest mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 3 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 hehe wiesz co jednak frajda niezła jak sie przesiadam z charta na derbi :D na tym crosiku ledwo dosięgam do ziemi ( mam 175 cm wzrostu ) a to idzie jak powalone :D może mi ktoś napisać coś więcej o tym mtx?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 może mi ktoś napisać coś więcej o tym mtx?? Napisz co byś chciał wiedzieć tzn sprecyzuj swoje pyatnie a wtedy bedzie nam łatwiej odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 3 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 :arrow: ile jedzie?? :arrow: R2 HD09 od którego roku są te modele?? :arrow: może ktoś zapodac fotke tego?? :arrow: jak jest z częściami do tego moto?? :arrow: i najwarzniejsze... jak radzi sobie w terenie.... bo to jest dla mnie najwarzniejsze..czy to jest typowe enduro czy takie mini??prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 ile jedzie?? W zależnosci od przełożeń od 80 100 R2 HD09 od którego roku są te modele?? Od 87 roku. Tylko patrz zawsze na numer bo czasem ludzie wałki robią i np HD 06 sprzedają jako 88 :D jak jest z częściami do tego moto?? Częsci są łatwo dostępne i jest wiele tanich zamieników ( larson) i najwarzniejsze... jak radzi sobie w terenie.... bo to jest dla mnie najwarzniejsze..czy to jest typowe enduro czy takie mini?? prosze o odpowiedź W terenie radzi sobie przyzwoicie ale to jest takie lajtowe endurko a nie wyczyn więc nie spodziewaj sie takiej jazdy jak na zawodach. Do pochasania po lesie MTX sie nadaje bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 potrzebuje ekspresowej odpowiedzi!!! czy są wersje hondy mtx bez dozownika?? jeśli tak to jaka to była wersja?>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 potrzebuje ekspresowej odpowiedzi!!! czy są wersje hondy mtx bez dozownika?? jeśli tak to jaka to była wersja?>? Expresowa odp. Wszytkie MTXy miały dozownik ale w częsci jest odłączony tak np było u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba1986 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Ja smigam na MTXie i jestem z niego zadwolony jezeli chcesz zobaczyc jak wygalda to zapraszam na moja strone www.enduroboys.friko.pl zdjecia z ulic i z terenu patrz galerie Qby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi