prezes900rr Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Miałem taki sprzet, w dodatku igiełke i do dzis żałuje że go sprzedałem.Ten na fotce ma zegary wymienione!!! wg zadupka i przedniego błotnika jest to wersja do 1997roku-przed faceliftingiem, a tam zegar obrotomierza był ZAWSZE czarny!!!Gościu pisze że brakuje kilku elementów-one nie odpadają tak sobie, pewnie owiewki pochodza z innego motocykla-to moje zdanie, bo na fotkach ładnie wygląda, tarcza do wymiany lewa?- a co klocki ktos wymienial pojedynczo i sie tylko 1 zrerała? dziwne Cytuj http://www.grupa.elblag.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 skoro czegoś szukasz , to może to ci spodoba? http://tablica.pl/oferta/suzuki-gsx-600f-czarny-diabel-CID5-ID1W28h.html#6bd4a41ddf;r:7;s: Nie jest to sprzet ani moj ani nikogo znajomego poprostu , przypadkowo na niego trafilem i po przeczytaniu tego tematu pomyslalem ze cie zaintersuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagitta Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Tayo wizualnie wygląda bardzo dobrze ta Suzi , z tym że tez trzeba pamiętać ze Katana jak to katana jest troszeczke ociężała.Ale przyznam że sam z racji niskiego budzetu bylem skłonny ją kupic rok temu:) Na winkle może i sie nie nadaje ale jazda jest bardzo przyjemna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 gsx jest dużo gorszym sprzętem od cebry praktycznie pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Aktualna jeszcze ta suzia ...hnm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi