kamasutra Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mam ofertę kupna tego moto , ale bierze olej , czyli pasowało by zrobić remoncik . I moje pytanie jest takie czy tan silnik z tego moto różni się znacznie od loncina 250 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jak chcesz to dalej eksploatować to upewnij się dwa razy czy nie wejdzie tłok z Hondy jak to ma miejsce w podróbkach Rebela 250. Dłużej pożyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Tam cylindry są tak marnej jakości że nawet chyba to nie pomoże. Za tłok+ cylinder z pierścieniami zapłacisz okolice 200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 no właśnie mi o to chodzi czy spasują części od loncina do diabolini , jak patrzyłem na allegro to do diabolini jest mało części , tłok z pierścieniami 170zl a do loncina tłok z pierścieniami i cylindrem 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 noo dobrze by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi