Titi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Do zestawu moich moto dokupiłem auto, może nie to forum, ale chciałem się pochwalić....Zima przestała być taka dłuuga..Mam Forda Probe o którym kiedyś marzyłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Osz kurcze! Faaajny :biggrin: :biggrin: :biggrin: . Gratulacje! (też bym taki chciała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tytus to kiedy na to disko jadziem :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Titi, a tak podpytam - jak jest z dostępnością części do tego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Super autko gratuluje, a w jakiej wersji silnikowej masz? 2.5? Autko jest troche awaryjne, ale glownie to drobiazki i elektryka, a z dostepnoscia czesci nie powinno byc problemu no i troche koszty eksploatowania ciagna po kieszeni. Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Gratulacje :P Kryzys Wieku Średniego? Już? :D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Gratulacje! Choć ciężko o gorszy wóz, trzeba sie naszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ktoś pamięta jeszcze stare sirocco ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Gratulacje :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) uuu auto super ale zycze powodzenia ze sprzeglem,chyba że auto na niedziele, Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Cmoko141 Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi