Tomek77 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam wszystkich po długiej przerwie. Z dumą chcę się Wam pochwalić moim nowym nabytkiem, otóż własnie nabyłem pięknego Fazera 600 z 2002 roku w kolorze niebieskim. Poprzednio śmigałem GPZ500s `03. Z racji mojego wzostu muszę trochę maszynę obniżyć, powymieniać płyny,świece, filtry i byle do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zacna maszyna...bardzo wygodna do podróżowania. Nie dawno też nabyłem następce XJ600 i wiem chłopie co czujesz!!!Sama radość :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ahh , marzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 wygodna maszyna, niebieska mmm sliczna Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiash Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 dbaj o nią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 "No ładne cacko." Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ładny też mam takiego jeżdzę już 4 sezony, dbaj o niego:) Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 mmm wyborna :D Wrzuć więcej fotek :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Moje gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Gratulacje, piękny motocykl.Pewnie ze sześć tysięcy trzeba było położyć. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ładna maszyna, fajny masz pług :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur123 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Piękny. Dbaj, dbaj i ciesz się jazdą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ale zajebałeś gafę :D z 500 na 600tke :rolleyes: Jak kto lubi Fazerek fajny, kolor przyjazny, rok jak najbardziej :cool:Powodzonka i szerokości ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Śmigaj, śmigaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi