szkudlar Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Widziałem go w Krotoszynie ?jak był srebrny ?czy już czerwony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Teraz nie pamiętam ;) Ale w tym roku to było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Teraz nie pamiętam ;) Ale w tym roku to było :biggrin: a.kurde ja w tym roku nie byłem ... 2011 byłem przy tym nowym rondzie stałem.moze wtedy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A w 2010 ? Ale gdzieś go widziałem i teraz nie wiem gdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 A w 2010 ? Ale gdzieś go widziałem i teraz nie wiem gdzie :biggrin:2010 tez byłem. w krotoszynie bywałem często.w tym roku tylko nie wypaliło(praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi