GT 80 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam Czy ktoś może posiada instrukcję użytkowania kasku Airoh Miro (lub innego Airoha)? Jestem w trakcie reklamacji pękniętego paska i potrzebuję dowiedzieć się jaki sposób zakładania zaleca producent. Z góry dzięki za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Musisz napisać do tych gentlemenów i powinni Ci pomóc żeby nie powiedzieć, że muszą. How to get in touch with our After Sale Service? - Send an e-mail to [email protected] describing the problem and adding your personal details.- Wait for the reply of the After Sale service (generally within 24 hours) and, if requested, send the product back to our seat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ich stanowisko juz znam, bo odesłali mi nawet na pismie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ale ja mówiłem o kopii instrukcji, nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer78 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Napisz do Powerbika niech ci wyślą chociaż wersję angielską. Jako oficjalny importer tej marki na polski rynek mają obowiązek zapewnić instrukcję obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi