bilonchelm Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 witam wszystkich jestem nowy na forum kupilem Husqvarne te 610 i potrzebuje serwisowki do niej a nigdzie na nacie nie moge znalezc jej w jezyku polskim czy moglby mi ktos pomoc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na 99,9% taka nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 nie ma manuali w j.polskim.http://husqvarnaoutlet.com/repair_manuals Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 rzadko co do jakiego motocykla jest polska serwisówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilonchelm Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no spoko spoko dzieki wielkie :D pokombinuje cos z Ta serwisowka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 musisz znaleźć działy które są ci potrzebne w angielkskiej wersji i tumaczyć przykro mi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi