Zygzak1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Chodzi mi czy ktoś jedzie na motorach jezeli tak to kiedy i czy juz jest zaplanowane coś. Czy koszt wyjdzie 6 czy 10 tyś trudno taki urok ale wolałbym jechać na motorze tam dlatego też szukam i pytam czy ktoś wyrusza ? Ostatnio organizowałam spotkanie z osobami, które wyjazd na Man zorganizowały w dwa tygodnie, także da się wszystko. Z tego, co pamiętam, koszt całej dwutygodniowej wycieczki tam, to ok. 5-6 tys, ale wiadomo - nie trzeba być tam tyle czasu. Najdroższy podobno był prom - ok. 1200 zł w obie strony. A teraz wybierasz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Chodzi mi czy ktoś jedzie na motorach jezeli tak to kiedy i czy juz jest zaplanowane coś. Czy koszt wyjdzie 6 czy 10 tyś trudno taki urok ale wolałbym jechać na motorze tam dlatego też szukam i pytam czy ktoś wyrusza ? A teraz wybierasz sie ? Mogę dać Ci kontakt do tych osób, prawdopodobnie w tym roku też planują wyjazd. Ja też planuję, ale wszystko wyjdzie z końcem kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Wrzuć mi na PW info otym bo z chęcią się podłączę i z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Przecieraj szlak i opisz wszystko, bardzo bym chciał tam zawitać na moto w 2014:D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laskowik Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No ja sie wybieram mam już jednego chętnego nawet na wyjazd ale fajnie by było większa ekipa sie wybrać WItam...jak wygląda organizacja? Chcę się też wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak1 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak na razie brak chętnych a samemu na moto mam obawy jechać:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszu1 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja tak jak niektórzy - będę mógł w 2014. Cytuj Pozdro 600cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekfz1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam.Odswieze trochę stary wątek. Wybiera się ktoś w 2018 roku?. Mam zarezerwowany bilet promowy tam 03.06 powrót 10.06. Lecę sam na fz1, spanie w namiocie na polu namiotowym w Douglas rugby Club. Jak coś, to na priv [email protected] mówiąc szczerze samemu mi się nie chce lecieć, a żona się zbiesila jak się dowiedziała że jest do zrobienia 2 tys km w dwa dni w jedną stronę... W najgorszym razie stracę 50£ zaliczki na bilet promowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi