westt Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Ma ktoś doświadczenie z chińskimi skuterami,chcę wymienić cylinder z 50cm na 65cm czy koniecznie muszę wymienić głowicę.Skuter romet 727 ma przejechane niecałe 8tyś km.i strasznie kopci.Świeca po przejechaniu 150km do czyszczenia bo tak osmolona że nie zapali,spadku mocy nie zauważyłem zapala też dobrze. Edytowane 31 Października 2012 przez westt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie musisz wymieniać głowicy. To jest 2T czy 4T?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To 4t gdzieś wyczytałem że głowica pod większą pojemność ma większe kanały i inny wałek rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jeśli wymieniać to na 72ccm, i można wymienić głowicę - kanały i wałki ma takie same - nie wierz w wałki z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie chodzi mi o vmax,przy 72ccm wał jak długo wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wystrzyma spokojnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Mam założone 72 ccm na seryjnej głowicy i jak na razie wał trzyma. Głowica pod większą pojemność ma większą komore spalania i kanały niby też. Edytowane 31 Października 2012 przez vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi