Crossik97 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam.Kiedyś pytałem czy opłaca się dać silnik CR 250 do ramy MTX (rama była by w kilku częściach ;/).Teraz myślę o silniku jakiejś 125 oczywiście crossa np. RM, CR, KX, YZ.Rama jest od MTX 125 z '89r. w pełni sprawna, nie uszkodzona.Nie chcę wydawać pieniędzy na kolejne moto w tym sezonie.Silnik z modeli o 2000r. w góre cena do 1500 zł.Co o tym myślicie?Proszę o szybką odpowiedź ;) Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Podwozie i hamulce nie nadążą za temperamentem silnika. Nic z tego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 patrz jakie masz zawieszenie w mtx'ie np... wątpie by to ciągneło za sobą jakikolwiek sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Do ramy z MTX 125 najlepszy byłby silnik z hmm ... z MTX 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossik97 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Do ramy z MTX 125 najlepszy byłby silnik z hmm ... z MTX 125 To wiadomo ;)To nic jednak w tym sezonie zostaje sama NSR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi